Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

EViews

 

 

EViews 12 Standard oferă acces la instrumente statistice puternice, de prognoză și modelare printr-o interfață inovatoare, ușor de utilizat.

EViews combină cele mai bune tehnologii software moderne cu funcții de ultimă generație. Rezultatul este un program de ultimă generație care oferă o putere fără precedent într-o interfață flexibilă.
Explorați lumea EViews și descoperiți de ce este liderul mondial în software econometric bazat pe Windows și alegerea celor mai buni specialisti.

EViews 12 Enterprise oferă toate caracteristicile versiunii EViews 12 Standard, dar oferă și flexibilitate pentru conectarea directă la diferite surse de date. Indiferent dăcă doriți să vă conectați la un furnizor terț, să utilizați ODBC pentru a vă conecta la o bază de date relațională sau să utilizați EViews 'Database Extension Interface („EDX”) sau EViews' Database Object Library („EDO”) Library pentru a vă conecta la sursele de date adecvate, EViews Enterprise este instrumentul pentru dumneavoastra!

Cu EViews Enterprise, vă veți îmbunătăți eficiența muncii minimizând pașii necesari pentru a aduce date în fișierul de lucru EViews și veți îmbunătăți precizia de modelare cu cele mai recente date de la conexiunea directă cu sursa de date. 

 



7produse 17