Categorii

Certificari

Curs

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

 

Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse

ZWCAD


ZWCAD 2021 – Faster and Smoother

 

Mai putin timp in asteptare, interfata placuta

Viteza, o caracteristica vitala pentru ZWCAD, este cea mai buna de pana acum datorita motorului grafic actualizat. In medie, citirea fisierelor consuma cu 30% mai putin timp in aceasta versiune decat ultima.

De asemenea, este nevoie doar de jumătate din timp pentru a comuta, ingheta, bloca si debloca straturile. Cu toate acestea, nu exista compromisuri privind stabilitate. Chiar si la rezolutii 4K, obiectele sunt adaptive si sunt afisate la o calitate mai buna.

 

Fisierele Xref, usor de gestionat si decupat

Referintele externe pot veni în diferite formate, ceea ce face dificilă gestionarea lor atunci când exista un manager pentru fiecare tip de fisier. În ZWCAD 2021, gestionarea fisierelor Xref devine mult mai simplă. Într-un singur panou, puteti previzualiza si evidentia fisierele, puteti verifica informatiile despre fisier, puteti modifica calea fisierului etc.

Cu comanda CLIP, puteti tăia blocuri, Xrefs, imagini, substraturi si ferestre de vizualizare.

 

Transparenta, reglabila pentru obiecte distincte

Uneori, este inevitabil ca elementele de design să nu se suprapună. Pentru a avea o vizualizare mai clară a acestora, puteti specifica acum transparenta obiectelor, trapelor, referintelor, individual sau colectiv, daca acestea se afla in acelasi strat.

 

Proprietati de strat diferite pentru fiecare fereastra de vizualizare

Acum, când sunt disponibile straturi de fereastră, puteti accentua proprietătile specifice ale stratului (culoarea stratului, tipul liniei, greutatea liniei etc.) pentru fiecare fereastră. Mai mult, VpLayers poate fi selectat rapid cu filtre si resetare.

 

Calcule mai rapide 

Acum, valorile din celulele tabelului poate fi adunate, inmultite etc. cu formule si expresii matematice. In mod similar, formulele sunt disponibile in caseta de dialog Field. Puteti actualiza campurile care sunt calculate cu formule folosind comanda REGEN.

 

Actiuni personalizabile pentru mouse

Cand SHORTCUTMENU variabila de sistem este 0, atat dublu clic cat si butoanele mouse-ului sunt personalizabile. In caseta de dialog CUI, puteti inlocui rezultatul actiunilor mouse-ului cu comanda dorita.

    


Descarca ZWCAD 2021


 

Aveti mai jos toate solutiile ZWCAD

Pentru oferte personalizate, suport si achizitii SEAP va rugam sa ne contactati:

office@licentesoft.ro

office@costitech.ro

 Ordonează după :


Creare magazin online