Categorii

Certificari

Curs

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

ANPC

 

Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse
Detalii produs


Adobe XD CC for teams Multiple Platforms EU English 1 User L1 - subscriptie anuala

1 370,00 RON
Tip Licenta:
Licenta noua
Durata Licenta:
1 an
 • Proiectati, creati prototipuri si impartasiti experimentele cu clientii si echipa dumneavoastra.


  Oferiti echipei dumneavostra de creatie tot ce are nevoie pentru a crea site-uri web, aplicatii mobile, interfete bazate pe voce si multe altele.

  Adobe XD CC este cel mai rapid mod de a trece de la idee la experiment.

   

  Caracteristici cheie


  De la design la prototip in cateva clickuri
  Utilizati instrumente cum ar fi Repeat Grid pentru replicarea rapida a listelor de contacte, a galeriilor de fotografii si a altor elemente din artboard. Modificarile pe care le faceti se actualizeaza peste tot.


  Suport pentru aplicatiile dumneavoastra preferate
  Incepeti desenele de la început sau aduceti fisiere din Adobe Photoshop CC si Adobe Illustrator CC prin simpla deschidere a acestora in interiorul aplicatiei. Fisierele dumneavoastra se convertesc automat la XD.


  Simbolurile reimaginate
  Activati elemente utilizate in mod obisnuit, cum ar fi butoanele si siglele, in simboluri pe care le puteti trage, plasa pe artboard si reutiliza. Actualizati un simbol si se actualizeaza peste tot. Simbolurile raman legate atunci cand le copiati si le lipiti in fisiere.


  Redimensionati, remixati, reutilizati
  Economisiti timp cu functii cum ar fi redimensionarea, care ajustează grupurile de obiecte pe artboard pentru diferite dimensiuni ale ecranului. Integrarea cu Creative Cloud Libraries inseamna ca puteti aplica imaginile, culorile si stilurile de caractere create in Photoshop si Illustrator in XD pentru remixare si reutilizare.


  De la static la interactiv in cateva minute
  Transformati componentele in prototipuri interactive complete cu tranzitii. 


  Animatii realizate usor
  Animati automat interactiunile, cum ar fi estomparea, mutarea si scalarea de-a lungul artbordului. Exportati din XD in Adobe After Effects CC pentru a crea animatii mai avansate.


  Previzualizati pe dispozitive mobile
  Asigurati-va ca experimentul functioneaza dupa cum doriti prin previzualizarea prototipului pe ecranele reale pentru care proiectati. Modificarile pe care le faceti pe desktop sunt reflectate pe dispozitivul Android sau iOS.


  Lucrati si distribuiti de oriunde
  Distribuiti si urmariti prototipurile prin trimiterea de invitatii cu parola protejata catre echipa dumneavoastra pentru feedback.

   

  XD functionează fara probleme atat pe MacOS, cat si pe Windows

Creare magazin online