Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

Microsoft Visio

 

 MICROSOFT VISIO 

Transformați modul în care utilizați și vizualizați datele, pentru a da viață celor mai bune idei.

  Cu zeci de șabloane gata de utilizat și mii de forme ce se pot particulariza, Visio vă ajută să creați în mod ușor și totodată distractiv elemente vizuale puternice.

Visio Standard 2021

Licență permanentă

Visio Professional 2021

Licență permanentă

Visio Plan 1

Subscripție anuală

Visio Plan 2

Subscripție anuală

O soluție de diagrame locală pentru cei care doresc să înceapă rapid lucrul cu diagrame profesionale, cu șabloane și forme prestabilite.

Bucurați-vă de toate caracteristicile Visio Standard, plus șabloane suplimentare, caracteristici de colaborare, capacități de conectivitate a datelor și suport pentru standarde, pentru a construi și a valida diagrame care acceptă standardele din domeniu.

Lucrați practic de oriunde, oricând, cu versiunea web de Visio (versiunea desktop nu este inclusă). Include 2 GB de spațiu de stocare în cloud OneDrive pentru business.​

Bucurați-vă de toate caracteristicile Visio Plan 1, plus integrări suplimentare cu Microsoft 365. Colaborați la diagrame cu opțiunea dvs. de versiune web Visio sau aplicație desktop Visio întotdeauna actualizată. Include 2 GB de spațiu de stocare în cloud OneDrive pentru business.​

 

 


4produse 14