Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

OriginLab

    

Origin 2022 si Origin Pro 2022

 

Origin este software-ul de analiză a datelor si realizare de grafice utilizat de peste jumătate de milion de oameni de stiintă si ingineri din diverse industrii, mediu academic si laboratoare guvernamentale din întreaga lume. Origin oferă o interfată usor de utilizat pentru începători, combinată cu posibilitatea de a efectua personalizare avansată pe măsură ce vă familiarizati cu aplicatia.

Graficele si rezultatele analizei se pot actualiza automat la modificarea datelor sau a parametrilor, permitându-vă să creati sabloane pentru sarcini repetitive sau să efectuati operatiuni batch din interfata utilizatorului, fără a fi nevoie de programare. Puteti extinde functiile din Origin, instalând aplicatii gratuite disponibile de pe site-ul nostru web. Vă puteti conect cu alte aplicatii, cum ar fi MATLAB ™, LabVIEW ™ sau Microsoft © Excel, sau puteti sa creati rutine personalizate în Origin utilizând scripturile noastre si limbajele C, Python încorporate sau consola R.

Pe lângă toate caracteristicile Origin, OriginPro oferă instrumente avansate de analiză și aplicații pentru Peak Fitting, Surface Fitting, Statistics si Signal Processing. 

Optiuni de licentiere:

  • Node-locked (fixed seat, computer-specific) License - Fiecare computer necesită o licentă pentru a rula Origin. Se activeaza pe site-ul OriginLab. O optiune pentru instalare offline este, de asemenea, oferită.
  • Concurrent Network (Floating) License - Licentă simultană pentru retea. OriginLab furnizeaza o licentă de server FLEXnet. Puteti configurati aceasta lient pe un server de retea sau pe o statie de lucru la care toate computerele au o conexiune. Licenta numără calculatoare pe care rulează Origin în acelasi timp si restrictionează lucrul la numărul achizitionat de licente.
  • OriginLab oferă o varietate de pachete individuale si multi-utilizator Origin si OriginPro pentru clientii din domeniul Comercial, Academic, Nonprofit si Sectoarele Guvernamentale.

 

Pentru oferte personalizate, suport si achizitii SEAP va rugam sa ne contactati:

office@licentesoft.ro

office@costitech.ro

 



4produse 14