Categorii

Certificari

Curs

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

 

Filtrare
Producator
Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse

Archicad


Archicad 25 — Great design in every detail

  

GRAPHISOFT a anuntat aparitia celei mai recente versiuni a solutiei sale BIM pentru arhitecti si designeri - Archicad 25.

 

Archicad 25 este cea mai puternică versiune de până acum. În tematica de design, utilizatorii vor experimenta o mai mare libertate de proiectare, o utilizare si navigare mai facilă.

În vizualizare — sectiunile si fatadele afisează acum suprafete si umbre realiste, garantând prezentări mai convingătoare. În documentatie — extrase de cantităti mai precise si noi optiuni de etichetare pentru Zone si elemente MEP sunt doar câteva dintre îmbunătătirile cheie aduse de Archicad 25.

De asemenea, sunt incluse îmbunătătiri legate de colaborarea cu inginerii, OPEN BIM si îmbunătătiri de interoperabilitate. Toate noutătile si inovatiile s-au bazat pe feedback-ul utilizatorilor.

Atât BIMx, cât si BIMcloud sunt mai puternice — BIMcloud poate stoca acum până la 100 de mii de fisiere si este deschis, astfel încât utilizatorii să poată găzdui toate fisierele de proiect într-o locatie convenabilă. În plus, noul BIMx Desktop Viewer deschide toate vederile 2D si 3D, iar noul motor 3D BIMx este acum disponibil si pentru utilizatorii Android.

Archicad 25 oferă beneficii pentru toate birourile mici, mijlocii si mari. Există si îmbunătătiri care vizează doar anumite grupuri de utilizatori — asa cum sunt mentionate în lista de mai jos.

 


 

NOUTĂTI ÎN DESIGN

Proiectele deosebite strălucesc în detalii. Pentru a vă ajuta să excelati, Archicad 25 face munca mai usoară în multe moduri mici — oferind un impuls semnificativ în confort, precizie si eficientă.

Comutare rapidă între vederile 2D și 3D

Lucrati într-o sectiune, dar ati prefera să editati un element în plan? Acum, într-un mod fluent, selectati elementul si Archicad îl va selecta în planul corespunzător. Trecerea selectiei din vederile 2D si 3D este la fel de usoară.

 

 

Goluri de orice formă

Archicad 25 oferă crearea străpungerilor poligonale, creati goluri de orice formă care se potrivesc exact elementelor dvs. MEP (de ex. tubulaturi, tevi), astfel obtinând extrase de cantităti mai precise.

Librărie îmbunătătită pentru mobilier rezidential si comercial

39 de obiecte noi de mobilier si decoratiuni contemporane — precum dulapuri de bucătărie modulare, canapele extensibile, umerase, perdele, suporturi pentru haine, mese, scaune, saltele si grătare fac acum parte din librăria implicită a Archicad — însumând deja 1300 de obiecte parametrice.

 

 

Îmbunătătiri a conexiunii live cu Rhino versiunile 6 și 7

Importati si exportati fisiere Rhino 6 si Rhino 7 pentru a profita de puterea instrumentelor de proiectare parametrice, apoi treceti la Archicad pentru a continua procesul de dezvoltare si documentare a proiectelor.

Îmbunătătiri ale uneltei de scară

Noua metodă de constructie a scării Along Chord

Definiti lungimea liniei pasului corespunzătoare standardelor locale. Noua metodă de definire pe de-a lungul corzii cercului (Along Chord) vă permite să calculati adâncimea treptelor balansate de-a lungul unei linii drepte. Metoda existentă (Along Arc) rămâne neschimbată.

 

 

Noi combinații de simetrie disponibile pentru scările balansate

O nouă optiune de întoarcere a scărilor este acum disponibilă: Turning Point – Asymmetric Going. Definiti si editati scările personalizate rapid si usor, conform cu intentia dvs. de proiectare.

Control nou asupra podestelor

Acum, lungimea suplimentară a podestelor poate fi distribuită automat: în mod egal, de la începutul podestului sau de la capătul podestului. Acest lucru este util atunci când o scară existentă trebuie adaptată la mediul de proiectare în schimbare.

 


 

NOUTĂTI ÎN VIZUALIZARE

Arhitectura înseamnă mai mult decât simpla creare de modele profesionale. Este vorba despre comunicarea intentiei si interactiunea dintre spatiu si volum. Archicad 25 oferă o serie de inovatii pentru a vă face proiectele dvs. mai expresive.

 

 

Afisarea suprafetelor în sectiuni și fatade

Comunicati design-ul într-un mod mai realist. Afisati aceleasi texturi de suprafată cu rezolutie înaltă în sectiuni si fatade, pe care le utilizati deja în 3D — fără utilizarea unui software de editare suplimentar.

Umbre realiste si hasuri de suprafată pe texturi

Prezentati-vă designul cu detalii artistice exacte. Aplicati umbrele si hasurile de acoperire vectoriale deasupra texturilor. Utilizati umbre moi pentru a adăuga contururi si adâncime suprafetelor dvs. în sectiuni si fatade.

Tehnologia Metal pe sistemele Mac

Vederea 3D pe sistemele Mac este mai rapidă ca niciodată. Archicad 25 foloseste acum Metal, noul API grafic dezvoltat de Apple, înlocuind vechiul motor OpenGL. Metal are acces aproape direct la unitatea de procesare grafică, rezultând viteze de redare mai mari.

 


 

NOUTĂTI ÎN DOCUMENTATII

Bucurati-vă de mai multă flexibilitate în comunicarea designului.

Optiuni noi de Graphic Override

În Archicad 25 Graphic Overrides includ culoare personalizată RGB atât pentru Surface, cât si pentru Fill Background Pen. Aditional, puteti controla transparenaa culorilor RGB personalizate si aveti optiunea de a ascunde contururile elementelor în diferitele vederi ale modelului pentru părtile tăiate si netăiate ale elementelor.

NOTĂ: optiunile pentru controlarea transparentei si ascunderea contururilor vor fi disponibile într-un update ulterior.

Extrase de cantităti mai precise în listele de componente

Noile metode de calcul la nivel de componente ne asigură estimările cantitative personalizabile, contribuind la respectarea standardelor si cerintelor locale. Aveti control complet asupra cantitătilor ce vor fi luate în considerare - puteti decide să includeti străpungeri, să le ignorati complet sau să le includeti numai dacă acestea depăsesc o anumită dimensiune. Configurati conditiile de calcul pe baza clasificărilor materialelor de constructie si afisati numai informatii relevante si corecte în listele de cantităti..

Etichete pe elementele MEP

În Archicad 25 este posibilă etichetarea elementelor MEP — acest lucru vă permite să afisati informatii specifice elementelor MEP cu un singur clic — anterior era necesară o solutie suplimentară pentru etichetarea acestor elemente.

 

 

Alăturati-vă miilor de profesionisti BIM si începeti să proiectati cu ușurintă si acuratete.

 

Încercati Archicad 25 gratuit
 

 

BIMcloud

Tehnologia de lucru în echipă BIMcloud Basic face parte din fiecare pachet Archicad si permite echipelor de proiectare un flux de lucru BIM, pe orice configuratie de retea sau hardware.

BIMcloud este versiunea mai dezvoltată - permite instalarea locală sau într-un cloud deja detinut de dvs., astfel devenind mai scalabil, mai sigur si mai avantajos.

 

 

 Ordonează după :


prev
12
next

Creare magazin online