Categorii

Certificari

Curs

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

 

Filtrare
Producator
Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse

Archicad


Archicad 26 - Stay focused, design more

  

Archicad 26 aduce îmbunătătiri la partea de colaborare, documentare automatizată si personalizarea elementelor, astfel utilizatorii îsi pot dedica mai mult timp proceselor creative.


   

NOUTĂTI ÎN DESIGN

Petreceti mai putin timp cu gestionarea proiectelor si mai mult timp cu design-ul acestora — Archicad 26 vă ajută să mentineti fisierele organizate, chiar si pe măsură ce dimensiunea si complexitatea proiectelor creste.   

Gestionarea îmbunătățită a atributelor

Reduceți riscul de erori în timp ce vă concentrați asupra design-ului, chiar și pe proiecte mari și complexe. Gestionați mai ușor și mai intuitiv atributele cu ajutorul noii structuri ierarhice, astfel puteți păstra curate atributele proiectelor și puteți eficientiza schimbul de proiecte.

Archicad 26 vă permite:

  • să creați folder-e pentru a organiza atributele în orice ierarhie logică care vă convine;
  • să afișați atributele cu folder-e deasupra conținutului sau ca o listă simplă (fără folder-e);
  • ca în ferestrele pop-up să tastați denumirea atributelor pentru a începe o căutare;
  • să ordonați dialogurile și ferestrele pop-up după orice coloană.

 

        

Paleta de atribute

Pentru un acces mai rapid și editare mai ușoară, Archicad 26 introduce o nouă paletă simplificată de gestionare a atributelor care vă permite:

  • să deschideți dialogul de setări printr-un dublu clic făcut pe orice atribut;
  • să vedeți celelalte atribute asociate;
  • să importați și să exportați rapid atributele selectate sau toate atributele dintr-un anumit folder.

Navigare mai rapidă

În Archicad 26 puteți utiliza bara de căutare pentru a găsi ușor și rapid orice element după nume, fără a fi nevoit să derulați și să căutați prin multe mape. Puteți căuta în Project Map, View Map, Layout Book și Publisher Sets din paletele de Navigator și Organizer. Mapele închise se deschid automat în timpul căutării, iar starea lor inițială este reținută la ștergerea căutării. Elementele selectate în timpul căutării vor fi memorate la ștergerea căutării.

Crearea inteligentă a obiectelor cu Library Part Maker

Dezvoltați-vă propria bibliotecă de obiecte parametrice fără scripting. Creați cu ușurință uși, ferestre și alte obiecte parametrice cu ajutorul metodelor de editare grafică. Utilizați instrumente familiare de modelare Archicad, cum ar fi Slab sau Morph, pentru a modela mobilierul dorit de client și adăugați cu ușurință un comportament parametric inteligent, creați un singur element de bibliotecă care conține opțiunile de geometrie și suprafață, cum ar fi dimensiuni, texturi, finisaje și culori disponibile din catalogul producătorului. Adăugați metadate suplimentare, cum ar fi prețul, specificații de comandă și chiar note de instalare. Reprezentarea obiectului va fi ajustată automat la scara vederii și a setului de documentație, permițându-vă să utilizați aceste elemente în orice fază a proiectului.

     

Controlarea suprafețelor aferente golurilor

Modelați și documentați mai rapid golurile, datorită unui control mai mare asupra suprafețelor deschiderilor și a opțiunilor îmbunătățite de suprascriere grafică. Acum puteți afișa golurile, nișele și cavitățile mai realist în contextul lor arhitectural. Puteți lista aceste suprafețe de goluri separat de elementul lor gazdă și puteți folosi noile informații pentru a afișa în listele de cantități denumirile suprafețelor și aria lor vopsită.

    


 

NOUTĂTI ÎN VIZUALIZARE

Creați rapid și ușor vizualizări uimitoare cu ajutorul soluțiilor profesionale predefinite, suprafețelor și actualizărilor puternice ale BIMx Desktop Viewer. 

Noi suprafețe profesionale

Creați vizualizări captivante și moderne care să faciliteze deciziile clienților cu ajutorul conținutului nou adăugat în Catalogul de suprafețe suplimentar. Vedeți descrierea completă pentru accesarea catalogului.

BIMx îmbunătățit

Pentru gestionarea timpului necesar pentru export și un control mai bun asupra dimensiunii modelului, vă puteți seta dimensiunea texturilor până la 4K rezoluție (valoarea implicită anterioară era 1024 pixeli).

 


 

NOUTĂTI ÎN DOCUMENTATII

În Archicad 26, datorită îmbunătățirilor aduse fluxului de lucru, producerea documentațiilor este mai rapidă și mai precisă, cu mai puține interacțiuni manuale.

Texte automate noi

Economisiți timp și reduceți erorile datorită noilor texte automate destinate planșelor. Archicad 26 include noi texte automate pentru Master Layout și pentru mapele planșelor (subsets), astfel informațiile acestora vor fi completate automat în cartușe, etc.

Îmbunătățiri ale suprascrierilor grafice

Creați rapid combinații de suprascrieri grafice — Archicad 26 vă permite selectarea și adăugarea simultană a mai multor reguli la combinațiile de suprascrieri grafice, fără căutări repetitive.

Îmbunătățiri ale cotelor de nivel

Înainte de Archicad 26, editarea textelor și adăugarea informațiilor suplimentare erau posibile numai după plasarea cotei și numai una câte una. Aceste constrângeri au fost rezolvate în Archicad 26. De ex. acum puteți seta o origine de cotă implicită și la asocierea cu plăci și acoperișuri, găsiți noi opțiuni de cotare: Top, Core Top, Core Bottom, sau Bottom.

Îmbunătățiri ale importului PDF

În Archicad 26 puteți importa multiple pagini ale unui fișier PDF dintr-o singură comandă.

             

       


Alăturati-vă miilor de profesionisti BIM si începeti să proiectati cu ușurintă si acuratete.

      

Încercati Archicad 26 gratuit
 

 

 Ordonează după :


prev
12
next

Creare magazin online