Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

ABBYY FineReader 16 Standard ESD - subscriptie 3 ani
ABBYY FineReader 16 Standard ESD - subscriptie 3 ani
1 035,00 RON 
990,00 RON

ABBYY FineReader 16 Standard ESD - subscriptie 3 ani

FineReader este un program informatic OCR destinat cresterii productivitatii in ceea ce priveste prelucrarea documentelor.

Acesta ofera unelte de_inalta performanta usor de utilizat pentru accesarea informatiilor din documentele tiparite si dinfisierele PDF.

 

Transformare fisiere PDF si scanari

Tehnologia OCR lider de piata pentru transformarea cu precizie a imaginilor, documentelor tiparite si fisierelor PDF in Word, Excel, fisiere PDF in care se pot efectua cautari si alte formate editabile.

 

Comparare documente

Identificati rapid modificarile aparute in textul unor versiuni diferite ale aceluiasi document fie ca sunt fisiere PDF, imagini, documente Microsoft Office sau prezentari.

 

Editare si inserare comentarii in fisiere PDF

Editati si efectuati cautari in orice fisier PDF, inclusiv cele create prin scanare, creati fisiere PDF din mai multe fisiere, inserati comentarii si adnotari, protejati si pregatiti fisierele pentru distribuire, completati formulare.

 

Transformare automatizata

Simplificati transformarea documentelor cu unealta Hot Folder pentru a programa prelucrarea in loturi detectarea documentelor receptionate in anumite foldere in scopul transformarii lor.

Tip Licenta
Licenta noua
Durata Licenta
3 ani
Pe stoc: 10 buc
4
Economisire 45,00 RON
990,00 RON
1 035,00 RON 
Info produs
SKU:
ABBY002
Producator:
Abbyy
Numar articol:
243