Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

ABBYY FineReader 16 Standard GOV/EDU ESD - subscriptie anuala
ABBYY FineReader 16 Standard GOV/EDU ESD - subscriptie anuala
400,00 RON

ABBYY FineReader 16 Standard GOV/EDU ESD - subscriptie anuala

FineReader este un program informatic OCR destinat cresterii productivitatii in ceea ce priveste prelucrarea documentelor.

Acesta ofera unelte de_inalta performanta usor de utilizat pentru accesarea informatiilor din documentele tiparite si dinfisierele PDF.

 

Transformare fisiere PDF si scanari

Tehnologia OCR lider de piata pentru transformarea cu precizie a imaginilor, documentelor tiparite si fisierelor PDF in Word, Excel, fisiere PDF in care se pot efectua cautari si alte formate editabile.

 

Comparare documente

Identificati rapid modificarile aparute in textul unor versiuni diferite ale aceluiasi document fie ca sunt fisiere PDF, imagini, documente Microsoft Office sau prezentari.

 

Editare si inserare comentarii in fisiere PDF

Editati si efectuati cautari in orice fisier PDF, inclusiv cele create prin scanare, creati fisiere PDF din mai multe fisiere, inserati comentarii si adnotari, protejati si pregatiti fisierele pentru distribuire, completati formulare.

 

Transformare automatizata

Simplificati transformarea documentelor cu unealta Hot Folder pentru a programa prelucrarea in loturi detectarea documentelor receptionate in anumite foldere in scopul transformarii lor.

Tip Licenta
Licenta noua
Durata Licenta
1 an
Pe stoc: 10 buc
400,00 RON
Info produs
SKU:
ABBY003
Producator:
Abbyy
Numar articol:
244