CYPECAD: Structuri de incredere. Planse foarte precise.
CYPECAD este un program de calcul structural si detaliere pentru proiectarea elementelor din beton armat si structurilor metalice, supuse fortelor orizontale si verticale. Utilizarea sa garanteaza fiabilitate maxima analizei structurale si planselor finale de executie.
Analiza fara limita de elemente si noduri
Proiectare in conformitate cu normativele romanesti implementate in program
Automatizeaza crearea planselor de executie. Planse de executie detaliate.
Rapoarte si Extrase detaliate
CYPE 3D: Putere, eficienta si productivitate pentru structuri din otel, lemn, aluminiu si beton
Analiza fara limita de elemente si noduri
Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati si sa utilizati o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.
Productivitate ridicata
Versatilitate. Integrarea cu CYPECAD
Planse de executie detaliate
Rapoarte si extrase detaliate
CYPE Connect: Noua aplicatie CYPE pentru imbinari complexe
CYPE Connect este noua aplicatie CYPE pentru modelarea și analiza imbinarilor complexe ale structurilor metalice folosind metoda elementului finit. Aceasta aplicatie, pe langa posibilitatea de a importa modele BIM in format IFC, este capabil sa importe forte care apar în nodurile structurii proiectate in analize efectuate anterior in alte faze ale proiectului.
CYPE Connect importa nodurile structurilor metalice din modelele BIM gazduite pe platforma BIMserver.center. Incepand cu versiunea 2021.f, utilizatorii CYPECAD, CYPE 3D au posibilitatea de a genera aceste modele de proiectare într-un proiect BIM, catre care exporta, împreuna cu alte date, fortele din noduri, astfel incat sa poata fi utilizate pentru proiectarea îmbinarilor in CYPE Connect Steel. De asemenea, programul oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea noduri definite de utilizator. Pe baza secțiunilor utilizate în îmbinari, utilizatorii pot modela fiecare componenta care defineste conexiunea (placi, suruburi, suduri, rigidizari etc.) si pot efectua analize si verificari.
Toate elementele definite in timpul modelarii pot fi analizate utilizand motorul de calcul OpenSees, iar rezultatele lor pot fi verificate utilizand normativul Eurocode 3.