Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

CYPECAD + CYPE 3D - licenta permanenta
CYPECAD + CYPE 3D - licenta permanenta
32 400,00 RON
NOU

CYPECAD + CYPE 3D - licenta permanenta

Pachetul CYPECAD + CYPE 3D (beton-zidarie si metal-lemn)

 

CYPECAD: Structuri de incredere. Planse foarte precise.

 

CYPECAD este un program de calcul structural si detaliere pentru proiectarea elementelor din beton armat si structurilor metalice, supuse fortelor orizontale si verticale. Utilizarea sa garanteaza fiabilitate maxima analizei structurale si planselor finale de executie.

 

Analiza fara limita de elemente si noduri

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati de o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee ale procesorului eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

Dimensionarea personalizata a structurii, posibilitatea de armare automata si de editare avansata a tuturor elementelor calculate

Exista o serie de optiuni prin care va puteti configura modul de armare, incepand de la considerente seismice, pana la tabele de armatura unde va puteti alege anumite diametre pentru toate elementele principale de rezistenta: stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii. CYPECAD permite blocarea armarii unor elemente precum si copierea armaturii dintr-un element in altul.

 

Proiectare in conformitate cu normativele romanesti implementate in program

In ultimii ani s-au facut o serie de implementari importante pentru Romania, printre care:

  • Introducerea codului de proiectare seismica:P 100-1/2013 si P 100-1/2006
  • Introducerea anexei nationale din vant: CR 1-1-4/2012
  • Introducerea tipurilor de otel BST folosite la noi in tara, care lucreaza impreuna cu normativul seismic romanesc

   

Automatizeaza crearea planselor de executie. Planse de executie detaliate. 

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita planurile, plansele de armare pentru stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii impreuna cu extrasele introduse automat pe planse. Plansele se pot printa si din CYPECAD. Aveti acces la o biblioteca cu detalii pe care le puteti utiliza mai departe in proiectele dumneavoastra. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului.

 

Rapoarte si Extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. Spre exemplu puteti obtine cantitatile de materiale pe fiecare etaj, inclusiv cofrajul sau cantitatea de otel per diametru. Rapoartele includ rezultatele seismice, verificarile elementelor principale de rezistenta detaliate conform normativului. Toate aceste rezultate se pot exporta in format pdf sau doc si se pot edita mai departe. Se pot de asemenea copia si include in breviarele de calcul finale.

 

CYPE 3D: Putere, eficienta si productivitate pentru structuri din otel, lemn, aluminiu si beton

    

Analiza fara limita de elemente si noduri

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati si sa utilizati o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

 

Productivitate ridicata

CYPE 3D permite calculul, dimensionarea si detalierea unei varietati de elemente: elemente de tip bara din otel, beton, lemn sau aluminiu precum si a fundatiilor izolate. Programul are si functia de optimizare a consumului pentru elemente din otel, lemn sau aluminiu. Productivitatea consta in sincronizarea partii de calcul cu partea de generare a planselor de executie. Pe partea de metal, programul calculeaza si genereaza detalii de executie pentru imbinari sudate sau cu suruburi care se pot exporta in format dwg.

 

Versatilitate. Integrarea cu CYPECAD

Un avantaj important il reprezinta posibilitatea de a importa structura realizata in CYPE 3D in CYPECAD, astfel cele 2 programe pot lucra impreuna, oferind astfel o experienta completa in lucrul proiectelor complexe mixte otel – beton sau lemn – beton, de exemplu: structuri din beton armat care fie au o sarpanta metalica sau din lemn, fie vorbim despre o pergola atasata unei structuri din zidarie.

 

Planse de executie detaliate 

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita. Plansele se pot printa si din CYPE 3D. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului. Aici vorbim de asemenea de posibilitatea de a exporta in format dwg detaliile de imbinari la nivel de executie, dintr-o biblioteca generoasa de tipuri de imbinari pe care CYPE 3D le poate rezolva. Fiecarei imbinari ii este atasat calculul detaliat conform Eurocode 3 astfel incat fiecare articol din normativ poate fi verificat.

 

Rapoarte si extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. De asemenea puteti exporta in formate editabile (docx, pdf) breviarele de calcul, astfel incat sa le integrati in modul dumneavoastra de lucru. 

CYPECAD si CYPE 3D sunt conectate prin Integrated 3D structures, modul prezent in CYPECAD.

CYPECAD, Integrated 3D structures si CYPE 3D permit exportul structurii analizate si dimensionate catre Tekla Structures.

 

Video: https://youtu.be/a06uUrETTCc

           https://youtu.be/CRVku7L9z-o

                       

Link descarcare versiunea demo (Evaluation):  

https://www.cype.net/versiones/2024/install_cype2024a_x64.exe

Tip Licenta
Licenta noua
Durata Licenta
Perpetua
Pe stoc: 10 buc
32 400,00 RON
Info produs
SKU:
CYPECADCYPE3D
Producator:
Cype
Numar articol:
302