Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

Structures Steel Pro - licenta permanenta
Structures Steel Pro - licenta permanenta
47 200,00 RON
NOU

Structures Steel Pro - licenta permanenta

Pachetul  include programele CYPE 3D, CYPE Connect si StruBIM Steel

 

CYPE 3D: Putere, eficienta si productivitate pentru structuri din otel, lemn, aluminiu si beton

Analiza fara limita de elemente si noduri

 

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati si sa utilizati o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

 

Productivitate ridicata

CYPE 3D permite calculul, dimensionarea si detalierea unei varietati de elemente: elemente de tip bara din otel, beton, lemn sau aluminiu precum si a fundatiilor izolate. Programul are si functia de optimizare a consumului pentru elemente din otel, lemn sau aluminiu. Productivitatea consta in sincronizarea partii de calcul cu partea de generare a planselor de executie. Pe partea de metal, programul calculeaza si genereaza detalii de executie pentru imbinari sudate sau cu suruburi care se pot exporta in format dwg.

 

Versatilitate. Integrarea cu CYPECAD

Un avantaj important il reprezinta posibilitatea de a importa structura realizata in CYPE 3D in CYPECAD, astfel cele 2 programe pot lucra impreuna, oferind astfel o experienta completa in lucrul proiectelor complexe mixte otel – beton sau lemn – beton, de exemplu: structuri din beton armat care fie au o sarpanta metalica sau din lemn, fie vorbim despre o pergola atasata unei structuri din zidarie.

 

Planse de executie detaliate 

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita. Plansele se pot printa si din CYPE 3D. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului. Aici vorbim de asemenea de posibilitatea de a exporta in format dwg detaliile de imbinari la nivel de executie, dintr-o biblioteca generoasa de tipuri de imbinari pe care CYPE 3D le poate rezolva. Fiecarei imbinari ii este atasat calculul detaliat conform Eurocode 3 astfel incat fiecare articol din normativ poate fi verificat.

 

Rapoarte si extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. De asemenea puteti exporta in formate editabile (docx, pdf) breviarele de calcul, astfel incat sa le integrati in modul dumneavoastra de lucru. 

CYPECAD and CYPE 3D sunt conectate prin Integrated 3D structures, modul prezent in CYPECAD.

CYPECAD, Integrated 3D structures si CYPE 3D permit exportul structurii analizate si dimensionate catre Tekla Structures.

 

CYPE Connect: Noua aplicatie CYPE pentru imbinari complexe

CYPE Connect este noua aplicatie CYPE pentru modelarea și analiza imbinarilor complexe ale structurilor metalice folosind metoda elementului finit. Aceasta aplicatie, pe langa posibilitatea de a importa modele BIM in format IFC, este capabil sa importe forte care apar în nodurile structurii proiectate in analize efectuate anterior in alte faze ale proiectului.

   

CYPE Connect importa nodurile structurilor metalice din modelele BIM gazduite pe platforma BIMserver.center. Incepand cu versiunea 2021.f, utilizatorii CYPECAD, CYPE 3D au posibilitatea de a genera aceste modele de proiectare într-un proiect BIM, catre care exporta, împreuna cu alte date, fortele din noduri, astfel incat sa poata fi utilizate pentru proiectarea îmbinarilor in CYPE Connect Steel. De asemenea, programul oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea noduri definite de utilizator. Pe baza secțiunilor utilizate în îmbinari, utilizatorii pot modela fiecare componenta care defineste conexiunea (placi, suruburi, suduri, rigidizari etc.) si pot efectua analize si verificari.

Toate elementele definite in timpul modelarii pot fi analizate utilizand motorul de calcul OpenSees, iar rezultatele lor pot fi verificate utilizand normativul Eurocode 3.

 

StruBIM Steel: Noua aplicatie CYPE pentru detalierea profilelor metalice pentru uzinare

  

StruBIM Steel este un program dezvoltat pentru crearea și întreținerea modelelor BIM pentru detalierea structurilor din oțel. Acest program permite utilizatorilor să creeze un model BIM precis care să includă elementele necesare (secțiuni, plăci, șuruburi, suduri cap la cap și ancoraje) pentru a defini structura. . Pentru rezultate, programul oferă planșe detaliate în format “dwg” si “pdf”. Includem si formatul DSTV.

 

Video:

https://youtu.be/a06uUrETTCc

https://youtu.be/CRVku7L9z-o

https://youtu.be/h2ISr_jSc5E

https://youtu.be/-RildUYcn0Y

https://youtu.be/AnvCkV76JqU

https://youtu.be/0ghMtm65k88

 

Link descarcare versiunea demo (Evaluation): 

CYPE 3D:

https://www.cype.net/versiones/2024/install_cype2024a_x64.exe

 

CYPE Connect

https://downloads.bimserver.center/downloads/cype_connect.exe?v=1637325392

 

StruBIM Steel

https://downloads.bimserver.center/downloads/strubim_steel.exe?v=1668848481

Tip Licenta
Licenta noua
Durata Licenta
Perpetua
Pe stoc: 10 buc
47 200,00 RON
Info produs
SKU:
STR-ST-PRO
Producator:
Cype
Numar articol:
414