Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

ZWCAD Mechanical 2024 Upgrade - licenta permanenta
ZWCAD Mechanical 2024 Upgrade - licenta permanenta
2 150,00 RON
NOU

ZWCAD Mechanical 2024 Upgrade - licenta permanenta

ZWCAD Mechanical 2024.

Design simplu pentru rezultate sofisticate.

Avantaje

  • Standarde de redactare personalizabile.
    Standardele principale de desen sunt disponibile și personalizabile pentru a crea date de proiectare care se conformeaza cerintelor companiei. Desenele multi-cadre și multi-scale sunt acceptate, astfel incat obiectele de diferite cadre si scari sa nu se afecteze reciproc.
  • Biblioteci generoase.
    Puteți utiliza direct aproape 4.000 de piese din 43 de categorii (masini, industrie grea, auto, matrițe, energie, transport, conservarea apei, chimie, constructii navale etc.).
  • Adnotare inteligenta. Economisesti 80% din timpul dedicat adnotarilor. “Intelligent Annotation” asociaza numerele secventiale cu BOM, simplificand procesarea textului prin actualizarea si interactiunea datelor de text in sincronizare. Cu o singura comanda, se economisește 80% din timpul de adnotare.
  • Instrumente de desen specializate.
    Instrumentele specializate pentru desen, constructie etc. pot scurta efectiv timpul de creare a geometriilor de constructie si a entitatilor tehnice. In plus, Super Edit va permite sa faceti dublu clic pentru a modifica obiectele, îmbunatatind si mai mult eficienta procesului de desenare.
Tip Licenta
Licenta noua
Durata Licenta
Perpetua
2 150,00 RON
Info produs
SKU:
ZWCAD-MEC-UP
Producator:
ZWSOFT
Numar articol:
422
Produse suplimentare
Produse similare