Aveti intrebare? Sunati-ne! +40726706080

ZWCAD Professional 2024 Upgrade - licenta permanenta
ZWCAD Professional 2024 Upgrade - licenta permanenta
1 590,00 RON
NOU

ZWCAD Professional 2024 Upgrade - licenta permanenta

ZWCAD Professional 2024. Eficient, usor de utilizat, conectat.

 

ZWCAD Professional 2024 este programul CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft . Cu functii eficiente pentru desen 2D si vizualizare 3D, ZwCAD Standard ofera o perfecta compatibilitate DWG la o fractiune de cost fata de alte programe CAD. Cu o dezvoltare continua de peste 15 ani, ZWCAD este de platforma CAD de incredere pentru cei 900.000 de utilizatori din peste 90 de tari.

 

ZWCAD Professional 2024, cea mai noua versiune ZWCAD, ofera perfomanta in proiectarea CAD si o viteza de lucru semnificativ crescuta. Lucreaza cu fisiere pana la DWG 2018 inclusiv, include suport programare si multe alte functionalitati! Fiind supus la peste 50,000 de teste externe riguroase pentru a garanta compatibilitatea perfecta .dwg, ZWCAD face colaborarea si comunicarea intre platforme CAD si mai usoara.

 

Avantaje:

  • Opereaza nativ pe fisiere *.dwg
  • Interfata cea mai asemanatoare cu software-ul CAD consacrat. Din acest motiv profesionistii se adapteaza instantaneu la lucrul cu ZwCAD
  • Capabil sa deschida fsiere *.dwg (+100MB) de dimensiuni mari în cateva secunde
  • Se pot utiliza aplicatii si rutine de pe alte platforme CAD: ARX, VBA, Lisp
  • Politica de upgrade flexibila si prietenoasa. Puteti trece oricand la o noua versiune achitand o singura taxa de upgrade.
  • Ofera toate functiile de desen 2D, modul vizualizare si editare 3D si un set complet de interfete de programare API, inclusiv LISP, VBA, ZRX si SDS, care va permit utilizarea de Add-onuri specializate (de ex. TopoLT, ProfLT, ApliTOP, CAD Profi etc.)
  • Manager set de foi. Vizualizati, accesati, gestionati si trasati mai multe   desene. Toate acestea pot fi realizate intr-un singur panou.
  • Comparare fisiere. Identificati diferentele dintre doua desene simultan
  • Super Hatch. Hatch cu blocuri, Xref-uri, imagini
Tip Licenta
Licenta noua
Durata Licenta
Perpetua
1 590,00 RON
Info produs
SKU:
ZWCAD-PRO-UP
Producator:
ZWSOFT
Numar articol:
421
Produse suplimentare
Produse similare