Categorii

Certificari

Curs

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

 

Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse

Chaos Corona


 


            

Render modern de înalta performanta pentru 3ds Max si Cinema 4D.

Dezvoltat pentru artisti de catre artisti.

 

Usurinta in utilizare

Nimeni nu se numeste „tehnician 3D” - toata lumea se numeste pe buna dreptate artist 3D si asta inseamna ca instrumentele tale ar trebui sa fie cat mai aproape de invizibile, astfel incat sa nu te impiedice sa creezi. 

Corona Renderer este unul dintre cele mai usor de invatat motoare de redare. Configurarea sa este la fel de simpla ca si apasarea „Render”! Majoritatea utilizatorilor noi vor invata Corona Renderer intr-o singura zi si se vor indragosti de ea imediat. 

Usor de inteles

Misiunea noastra cu Corona Renderer este de a elibera utilizatorii de procesele tehnice. Incercam in mod constant sa simplificam procesul de creatie prin eliminarea sau ascunderea setarilor tehnice inutile, astfel încat artistii sa se poata concentra asupra viziunii lor. Epoca studierii manualelor s-a încheiat. Doar apasati pe Render si lasati Corona sa faca magie.

Utilizati instrumentele care va plac

Corona Renderer este compatibil cu o gama larga de pluginuri third-party, astfel incat sa puteti continua sa utilizati instrumentele pe care le-ati integrat deja în fluxul de lucru - indiferent dacă utilizati Corona Interactive Rendering sau efectuati o redare finală, puteti continua sa folositi iToo Forest Pack si RailClone, Siger Shaders, Quixel Megascans, Allegorithmic Substance, Phoenix FD, FumeFX, Ornatrix, Hair Farm si multe altele.

Calitatea redarii

Corona Renderer ofera rezultate fiabile si plauzibile fizic, fara compromisuri de calitate.

Viteza si interactivitate

Viteza este un factor important in orice mediu de productie si un motor de redare trebuie sa ofere intotdeauna rezultate cat mai repede posibil.

Drept urmare, suntem obsedati de viteza! Ne place sa vanam milisecunde in propriul cod si cautam intotdeauna modalitati de a reduce timpul de analiza si redare fara a forta utilizatorii sa cumpere hardware scump, concentrandu-ne pe crearea de algoritmi inteligenti. In fiecare versiune pe care o lansam, cautam sa crestem viteza de redare cat mai mult posibil, precum si sa adaugam noi caracteristici.

Redare interactiva

Corona Renderer isi propune sa te faca mai rapid, la fel ca si redarile tale. Datorită redarii interactive, Corona Renderer va ofera aceleasi avantaje ca un motor de redare GPU, dar fara dezavantaje si limitari.
Puteti schimba materialele, luminile si puteti crea sau regla geometria si puteti vedea ca redarea interactiva va raspunde aproape imediat. Functionează complet pe CPU, deci nu are limitari si nu ii pasa ce placa grafica ati instalat.

Ceea ce vezi este ceea ce primesti

Redarea interactiva este o parte integranta a nucleului Corona si imparte peste 99,9% din codul de redare obisnuit. Acest lucru inseamna ca toate caracteristicile Corona Renderer sunt acceptate si ca rezultatele sunt exact aceleasi cu redarea finala. 

 Ordonează după :


Creare magazin online