Categorii

Certificari

Curs

  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

ANPC

 

Filtrare
Tip Licenta
Durata Licenta
Newsletter
TOP produse
Ofertă de produse

CorelDRAW


 

          

CorelDRAW Graphics Suite March 2022 Subscriber Update

 • Editare foto mai rapidă

Creați imagini uimitoare cu mai mult control ca oricând, datorită concentrării noastre neîncetate pe construirea unei experiențe de editare nedistructive, contextuale în timp real. Până la de 10 ori mai rapid decât înainte, dockerul/inspectorul Adjustments din Corel PHOTO-PAINT include filtre de ajustare suplimentare și noi opțiuni de editare pentru filtrele existente care vă ajută să obțineți mai rapid rezultate superioare.

Acum, când toate ajustările sunt nedistructive, puteți experimenta oricât, apoi puteți reseta sau combina cu un singur clic. Reconstruite integral, presetările de ajustări pot fi create în Corel PHOTO-PAINT folosind unul sau mai multe filtre și aplicate în mod nedistructiv. Când obțineți o versiune reușită, salvați setările filtrului de ajustare pentru reutilizare în alte proiecte.

Organizați presetările în categorii personalizate sau alegeți dintr-o nouă colecție de stiluri presetate alese cu grijă. Acest nou și exclusiv flux de lucru pentru ajustarea imaginilor include un număr de îmbunătățiri suplimentare inspirate de utilizatori ale funcțiilor de editare foto, care fac posibile o gamă largă de posibilități creative pentru abonați.

 • Experiență de învățare optimizată

Asigurarea succesului dumneavoastră este obiectivul nostru principal, motiv pentru care am personalizat experiența de învățare pentru a vă arăta sugestiile și tutorialele relevante pe baza modului în care lucrați și a elementelor pe care doriți să le vedeți.

Găsiți conținutul de învățare recomandat pentru dumneavoastră în noul docker/inspector Learn și căutați conținut online din tabul Explore în timp ce creați. Datorită optimizărilor care vă asigură instruirea personalizată, veți avea succes mai devreme, fără a trebui să ieșiți din CorelDRAW® pentru a vă reaminti utilizarea uneltelor și tehnicile.

 • Caracteristici inspirate de clienți

Meritați o soluție de design grafic adaptată nevoilor dumneavoastră, cu unelte care funcționează așa cum doriți. Pe baza sugestiilor utilizatorilor noștri loiali, în această ultimă versiune arătăm cu mândrie o gamă variată de funcții îmbogățite, de la vizualizarea Multipage, care economisește timp și vizualizarea Pages îmbunătățită, până la valoroase îmbunătățiri ale funcțiilor de editare foto și export. Adăugați pagini mai repede, cu mai puține ajustări manuale, vizionați și redimensionați pagini în mod mai natural și beneficiați de suport pentru formatele TIFF, EPS și SVG în dockerul/inspectorul Export. 

        CorelDRAW Enterprise

 • include 1 an mentenanta
 • mentenanta se poate prelungi cu 1 an sau 2 ani
 • discount de volum, o singura cheie
 • licenta pentru Win si Mac
 • instalare offline si utilizare fara autentificare online
 • conecteaza-te si colaboreaza cu CorelDRAW.app Enterprise - instrument ce ofera tuturor utilizatorilor dintr-o companie posibilitatea de a accesa proiectele partajate prin Microsoft SharePoint, OneDrive Business si Google Drive. Nu este nevoie de instalare, utilizatorii se conecteaza cu conturile lor Microsoft 365 / Google Workspace si pot vizualiza, revizui, adnota proiectele partajate sau pot crea proiecte, in web browser sau pe iPad, care pot fi partajate in cloud

         Subscriptia anuala CorelDraw

 • Obțineți funcții și conținut exclusive

Abonații primesc mai mult! Culegeți roadele unui abonament la CorelDRAW Graphics Suite, care vă dă dreptul la funcții și conținut nou și în exclusivitate.

Primiți acces instantaneu la colaborarea bazată pe cloud și la fluxurile de lucru de gestionare a resurselor, care vă permit să lucrați mai rapid și mai ușor în echipe și cu clienții, și un flux de lucru regândit de ajustare a imaginilor, care oferă mai multe posibilități creative într-un număr mai mic de pași.

Simțiți că sunteți ajutat de o experiență de învățare adaptată și vă ridicați creativitatea la un nou nivel cu suplimente disponibile numai abonaților, cum ar fi șabloane suplimentare și fonturi integrate.

 • Economisiți cu o alternativă ce nu risipește bugetul

Abonați-vă și economisiți! Un abonament CorelDRAW Graphics Suite vă oferă o modalitate flexibilă și accesibilă de a vă bucura de cel mai recent software fără a fi necesar să plătiți un cost inițial ridicat. În schimb, veți primi o versiune completă, ce se poate descărca, a acestei suite profesionale cu fiecare nouă versiune, atât timp cât abonamentul este activ.

 • Bucurați-vă de acces instantaneu la noile versiuni și actualizări

Abonații vor fi la curent! Creați cu încredere, știind că lucrați întotdeauna cu cel mai nou și mai bun software și că sunteți la zi cu suportul pentru noile sisteme de operare și dispozitive.

Cu un abonament activ CorelDRAW Graphics Suite, este garantat accesul constant la cele mai noi instrumente, funcții îmbunătățite și tehnologii de suport din momentul în care acestea sunt disponibile.

 

       


   

Aveti mai jos toate licentele Corel comercializate de noi.

Pentru oferte personalizate, licente EDU, suport si achizitii SEAP va rugam sa ne contactati:

  

office@costitech.ro       office@licentesoft.ro

 

 


Ordonează după :


Creare magazin online